Statusuppdatering

Mobiltelefon med klistermärke från nederländska Time to Turn

Rättvis elektronik har kommit igång på riktigt. Micael har börjat med kärnan i projektet, med att göra ett arbetsmaterial som ska vara fritt att ladda ner, distribuera, bygga om och använda. Hittils har vi planerat en lite matigare broschyr på fyra sidor och en lite tunnare flyer och eventuellt klistermärken som det från nederländska time to turn (ovan) och andra former av mer kreativt material. Samtidigt händer det många roliga saker, som den kampanj för en ny amerikansk lag mot import av konfliktmineral som en global aktiviströrelse driver mot Intel (i sin roll som en marknadsledande elektronikproducent) se föregående inlägg.

Vi kommer att fortsätta komma med tips och uppdateringar. Tveka inte att ta kontakt med oss om du hittar något du tycker att vi borde uppmärksamma eller följa upp.

Annonser

3 Replies to “Statusuppdatering”

  1. Det går väl att beställa de där mobilklistermärkena även från Sverige? I så fall är det bara att lägga upp en länk till Time to turn’s webshop på Materialsidan.

  2. Raise Hope for Congo och Make IT Fair har inte svarat än om vi får använda deras bilder. Kanske är det bättre att helt enkelt säga ”Nu använder vi era bilder, protestera om ni misstycker”? För det lär de ju inte göra, de är nog bara sega på att svara…

  3. Det går inte att direktlänka till beställnings sidan, men går man in på sidan kan man enkelt hitta klistermärken under resources, shop. Det kostar enbart porto.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s