Köp elektronik på Blocket!

När man går igenom allt missbruk och alla problem som finns i elektronikindustrin får man naturligtvis ofta frågan: ”Vilka telefoner/datorer ska man köpa då? Vilket företag är bäst?” Och sanningen är att även om det finns bättre och sämre företag så finns det inget som kan garantera att produktionen inte inneburit dåliga arbetsvillkor och dålig miljöhänsyn.

Innebär det då att det är kört? Att man måste flytta till ett torp i skogen om man inte vill bidra till dåliga arbetsvillkor. Nej, det finns en lösning – Blocket!

Om man köper begagnad elektronik bidrar man inte alls till de problem som finns i elektronikindustrin. Det är dessutom mycket miljövänligt, att framställa en dator kräver flera ton naturresurser (!) medan att köpa en begagnad kräver noll, och produkten får ett förlängt liv. Är det då inte bara sliten och dålig elektronik som finns på second hand-marknaden? Långt ifrån. Kolla in dessa dyrgripar:

blocket mobiler

Så nästa gång du behöver en ny elektronisk pryl- go second hand!

Ett annat tips, om man är ute efter en dator, eller datortillbehör, är att köpa en begagnad rekonditionerad dator från Inrego. Med garanti och så, som när man köper en ny, fast den är begagnad. Också miljövänligt! :)

Annonser

4 Replies to “Köp elektronik på Blocket!”

  1. Ett annat tips, om man är utë efter en dator, eller datortillbehör, är att köpa en begagnad rekonditionerad dator från Inrego (www.inregodirekt.se). Med garanti och så, som när man köper en ny, fast den är begagnad. Också miljövänligt! 🙂

      1. Va???
        Vi har alltid fått helt suveräna datorer från Inrego, till otroliga priser. Har beställt hundratals till vår verksamhet. Har dock varit 2st som blev trasiga efter nån månad. Fick 2st nya dan efter. Tummen upp. Super service från både säljare & servicetekniker. Vi sparar massa pengar, samt att vårt företag även gynnar miljön. Denna inköpskanal gillar vår miljöchef, inte så vanligt att jag som it-inköpare är på god fot med den avdelningen annars 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s